Германският шампион Байерн Мюнхен играе при срещу Хофенхайм в двубой от

...
Германският шампион Байерн Мюнхен играе при срещу Хофенхайм в двубой от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Байерн Мюнхен 1:0 Хофенхайм, начало на втората част

Германският първенец Байерн Мюнхен играе при срещу Хофенхайм в дуел от 28-ия кръг в Първа Бундеслига. Бенжамен Павар откри в 17-ата минута. Срещата на „ Алианц Арена “ може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 3 , както и онлайн на платформата. 

Баварците ще се опитат да се отърсят от тежката загуба с 0:3 в гостуването си на Манчестър Сити в първи мач от ¼-финалите в Шампионската лига. Тимът на Томас Тухел продължава да е водач в шампионата с 58 точки, само че единствено с две повече от огромния си конкурент Борусия Дортмунд.

Аут за тази среща са контузените Мануел Нойер и Люка Ернандес, до момента в който Садио Мане беше изваден от състава за дуела след разногласието си с Лерой Сане след провалянето от „ жителите “ по-рано през седмицата.

Хофенхайм пък наподобява, че ще се бори за своя първокласен статут. В момента тимът заема 14-ата позиция с 28 точки, само че е единствено с четири над зоната за плейоф.  

/ /

Гостите стартираха по-уверено и се настаниха в половината на Байерн в началните минути, като първи стигнаха и до ъглов удар, след който обаче не последва нищо рисково за вратаря Ян Зомер.

Баварците пробваха да изнесат играта в по-предни позиции в петата минута Бенжамен Павар шутира рисково от сериозна отдалеченост, само че топката профуча над вратата на Оливер Бауман.

Байерн обаче откриха резултата в 17-ата минута. Секунди преди този момент Томас Мюлер и Лерой Сане направиха хубаво двойно отдясно, последва ниско центриране на капитана в наказателното поле, където Серж Гнабри овладя и стреля, само че бе блокиран от Джон Брукс в корнер. Йосуа Кимих го извърши, топката беше изчистена, само че попадна в Кингсли Коман, който опита нещо приблизително сред удар и подаване по тревата отвън пеналтерията, само че това се трансформира в чудесна асистенция за Павар, а французинът овладя, не беше в засада и от 7-8 метра нанесе голов удар – 1:0.

He just loves scoring goals
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР